Medlemskab

Kontingent:

Kontingent for medlemskab af Favrskov Bueskytter betales to gange om året: 1. marts og 1. september.

Medlemmer under 18 år: 600 kr. for et halvt års kontingent

Medlemmer over 18 år: 700 kr. for et halvt års kontingent

Pensionister over 67 år: 350 kr. for et halvt års kontingent

Der ydes familierabat: Det første familiemedlem betaler som voksen (over 18). De øvrige familiemedlemmer får 250 kr. i rabat pr. halvår i forhold til deres ordinære kontingent.

Indbetaling:

Kontingentet skal indbetales på bankonto
Reg. nr.: 6110 – Konto Nr.: 0008471762.
Husk at anføre navn på indbetalingen, det letter kasserens arbejde.

Som medlem:

Som medlem af klubben er der en masse ting, du må – og nogle ting, vi gerne vil have, at du gør:

Du må være med i fællesskabet i klubben

I Favrskov Bueskytter må alle medlemmer “det hele”. Der er ikke forskel på, om du er ny eller gammel i klubben, formand eller ungdomsmedlem. Alle har de samme rettigheder og pligter. Det er vigtigt for ånden i klubben, at alle kan føle sig velkommen, og du kan altid gå til de andre medlemmer og bede om hjælp eller råd. Indstillingen i klubben er, at jo flere medlemmer vi har, jo flere kan få glæde af bueskydning og af at gå en tur i vores dejlige skov.

Du må bruge vores bane

Hos Favrskov Bueskytter er vi så utrolig heldige, at vi låner den skov, som vi skyder i. Det betyder, at vi skal tage hensyn til Niels og Mille, der ejer skoven. De er heldigvis meget imødekommende overfor os og giver os lov til at skyde det meste af ugen. Derfor må vi bruge skoven i følgende tidsrum:

– Mandag til torsdag hele dagen. 

– Søndag 9 – 14. 

Du må låne udstyr

Allerede første gang, du er på banen, så må du låne udstyr af os. Det er en god ide at låne bue og pile de første par uger indtil man ved, hvilken type bue, man foretrækker og indtil muskler og sener har vænnet sig til at trække en bue.

Du låner en langbue eller en recurvebue, et kogger med pile, en handske og en ambeskytter. Så er du klar til at skyde. Du får løbende hjælp og sparring til at “opgradere” udstyret, altså fx vælge en bue, der er tungere at trække.

Når der er gået et par måneder kan du købe dit eget grej, for så ved du, hvad du skal bruge. Alt for mange får købt udstyr, der bare ligger i kælderen og aldrig bliver brugt fordi de købte forkert.

Det kunne jo også være, at en anden bueskytte havde en god brugt bue til salg.

Du skal også yde!

En del af fælleskabet i en klub er, at man også yder. Hvert forår og hvert efterår har vi en arbejds-formiddag, hvor vi gør rent i og omkring klubhuset osv. Her forventer vi, at du deltager. Der kan også være eftermiddage, hvor vi har brug for en hånd til at flytte dyr på banen, sætte nye pæle og pile op, så man kan finde rundt osv.

Der er også nogen, der holder området, slår græsset og reparerer vores dyr, når vi andre har skudt dem i smadder. Så der er opgaver – små som store – til alle.

Vær med i Facebook-gruppen Favrskov Bueskytter ”Intern gruppe”

Denne hjemmeside bliver ikke opdateret med dag-til-dag oplysninger. Derfor har vi en Facebook-gruppe, hvor vi skriver til hinanden, medlem til medlem.

Her deler vi stort og småt, holder kontakt i løbet af uge, inspirerer hinanden med relevante informationer, inviterer hinanden med til stævner etc. 

Vi lykkes med at holde en varm og venlig tone i gruppen, så derfor er debatter, diskutioner og skænderier henvist til, når vi mødes fysisk på banen eller i klubhuset! 

facebook.com/groups/favrskovbueskytter

Du skal søge om optagelse.

Medlemskab af Bueskydning Danmark

Når du er medlem af Favrskov Bueskytter, er du samtidig medlem af Bueskydning Danmark. Gennem Bueskydning Danmark har vi adgang til forskellige skydestævner og konkurrencer, og mange af vores medlemmer bruger denne mulighed og tager ud og besøger andre baner og møder andre bueskytter.

Dobbelt medlemskab?

Er du medlem af en anden bueklub under Bueskydning Danmark og ønsker et ekstra medlemskab hos os? Så kan du sikkert spare forbundsgebyret i den ene af klubberne. Kontakt vores kasserer Torben på torben.kristian.jensen@gmail.com og hør om dine muligheder.