Event

Er I en flok venner, familie eller kolleger, der skal have en sjov eftermiddag? Så kunne en tur i skoven med bue og pil måske være en ide.

3D bueskydning betyder, at vi skyder på naturtro dyr i skumplast, som står rundt omkring på vores bane. Modsat bueskydning på skiver, så byder vores bane på mange forskellige sværhedsgrader og en ret så kuperet bane.

Det koster 150,- at gå en runde med en instruktør. Man skyder to skud på hvert dyr, et på de mindste (fx grislinger, kaniner og fugle).

Favrskov Bueskytter råder over udstyr til jer: Buer, pilekogger med pile samt beskyttelsesudstyr. Vi starter eventet ved klubhuset, hvor alle bliver ekviperet med udstyr, der passer til dem. Derefter går vi på øvelsesbanen og skyder buerne ind. Når alle er klar, så går vi en runde på banen. Afhængigt af antallet af deltagere, så deler vi jer eventuelt op i mindre patruljer, så der er mindre ventetid.

Det er vigtig at understrege, at Favrskov Bueskytter er en frivillig forening, og at forudsætningen for, at vi kan acceptere et event er, at en af de ulønnede instruktører kan træde til og gå en runde med jer.

Skriv til formand Peter Winding, hvis du er interesseret i en aftale.

Peter: 51 95 17 18 eller peter@windings.dk